menu

Elomi BH 's voor grote (cup) maten t/m omvang 120.

Het Plussize merk Elomi lingerie is er speciaal voor de plussize vrouw. Elomi heeft comfortabele en luxe lingerie ook in felle kleuren en printjes. De BH’s van Elomi dragen mooi naar voren en hebben een brede rugband. Ben je al een trouwe Elomi fan of moet je het merk nog ontdekken? Bij Farfallina vind je de beste collectie.

Sorteer op

Elomi BH voor grote maten

Een Elomi BH is niet alleen leuk om te zien maar heeft ook een perfecte pasvorm. Een Elomi BH is namelijk helemaal afgestemd op een voller lichaam en op een grote cupmaat. Door een brede rugband is er onder de oksels bijna geen ruimte meer voor kwabbeltjes. De brede band en bredere schouderbandjes van een Elomi BH zorgen voor extra comfort en ga zo maar door. Ben je het beu? Al die grote, duffe, slappe, lelijke en onvrouwelijke grote BH's waar je je eerder voor schaamt dan dat je jezelf er sexy in voelt? Farfallina ziet wat een Elomi BH doet voor volslanke vrouwen. Iedere Elomi BH heeft een een bijpassende slip om een mooie set te creereren.

Elomi Lingerie

De collectie van Elomi lingerie is erg uiteenlopend. Modische printjes, hoogwaardige stoffen, veel kleur maar ook mooie basislingerie in zwart, wit of huid. Elomi lingerie loopt qua omvang door tot 105.  Wie Elomi lingerie draagt, heeft een goede smaak. Als je als vrouw op zoek bent naar een ongeëvenaarde pasvorm en top comfort dan ben je bij  Elomi Lingerie aan het juiste adres. Of zoals Elomi het zelf zegt: ‘You’ve come to the right place for beautiful lingerie that transforms your figure’. Bij Farfallina vind je online een uitgebreide collectie Elomi Lingerie.

Elomi lingerie shoppen in Rosmalen?

Kom je liever langs in onze winkel in Rosmalen dat kan ook! De hele collectie kun jij bij ons zien, voelen en passen. Uiteraard geven we je een deskundig advies. Wist je dat er ook een collectie Elomi badmode is?