menu

Fantasie BH 's voor grote (cup) maten

Fantasie lingerie brengt luxe en elegante lingerie. Hou je van prachtige kant bewerkingen en wil je je vrouwelijke vormen extra mooi uit laten komen, dan is dit je merk. Een Fantasie BH heeft een goede pasvorm en wordt veel gedragen door vrouwen vanaf 30 jaar. Qua stijl is Fantasie wel vergelijkbaar met Primadonna, maar dan voor een betaalbare prijs.

Sorteer op

Fantasie Lingerie

Ben je als vrouw dol op luxe en klassieke BH's? Fantasie lingerie ontwerpt prachtige collecties speciaal voor vrouwen met een grote cupmaat. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen in combinatie met Zwitsers kant maakt het dragen van Fantasie Lingerie een cadeautje. Farfallina biedt je online een ruime keuze in BH's van cup D tot en met K. Wist je dat Fantasie ook ieder jaar een prachtige badmode collectie brengt?

 

Fantasie BH

Een Fantasie BH is zo opgebouwd dat dames met grotere borsten een optimale steun ervaren. De keus in modellen, stoffen en kleuren is enorm van luxe kant, tot felrood of een simpele basis BH. Opvallend is dat vraag naar gladde BH's steeds groter wordt en daar heeft Fantasie gelukkig een ruime keuze in. Naast de basiskleuren zwart, wit en huid zie je de favoriete Fantasie BH's ook ieder seizoen in modische kleuren. Combineer je Fantasie BH met een bijpassende, slip, strings of short en het plaatje is compleet. Fantasie lingerie zet je vrouwelijke rondingen afhankelijk van je persoonlijke voorkeur perfect in de schijnwerpers. Wil je een Fantasie BH eens samen met ons doorpassen en ervaren hoe het voelt? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Rosmalen voor een passessie.