menu

Freya Active sportBH's voor grote cupmaten

Sporten doe je met een Freya sportbeha! Freya heeft sportBH’s met en zonder beugel met een optimale ondersteuning. De designs zijn hip, kleurrijk en naadloos. Shop je Freya Active sportBH in cupmaat B tot en met J bij Farfallina online. Of kom naar onze winkel in Rosmalen.

Sorteer op

Freya SportBH

Sporten in een Freya sportBH geeft je veel plezier. Vrouwen met een grote cupmaat zijn al jaren trouw fan van de Freya sportBH. De cupmaten lopen namelijk van cup B tot en met K. Wiebelende borsten is not done!  Stevig ingepakte borsten is een must. Dit voorkomt namelijk een hoop schade aan het borstweefsel tijdens jouw work-out.  Materialen zoals Coolmax zorgen dat transpiratievocht keurig wordt opgenomen en geen nare geuren meer doordat de stoffen zijn verrijkt met polygiene. Rijd jij graag paard, loop je het liefst iedere dag hard of is yoga voor jou de ultieme sport? Bij Freya kun je kiezen uit sportBH's met verschillende supportlevels.

Freya Active

Sport je graag met een sportBH met beugel of zonder beugel? Bij Freya Active kun je die keus gelukkig maken.Voor de liefhebbers heeft Freya ook padded sportbh's. Alle sporten kun je beoefenen met een Freya sportbeha. Het wordt alleen nog maar leuker!

Online shop je bij Farfallina de Freya Active collectie. Langskomen in onze winkel in Rosmalen kan ook.