menu

Panache BH's voor grote cup maten

Met een BH van Panache lingerie kan jouw dag niet meer stuk. De bestsellers van dit Engelse merk staan bekend om hun goede pasvorm en uitstekende draagcomfort. Ben je een sportfanaat? Probeer dan eens de Sportbeha – het paradepaardje van Panache Sport.

Sorteer op

Panache BH grote cupmaat

BH's van Panache, speciaal ontworpen voor vrouwen met een grote cupmaat. Panache BH’s zijn betaalbaar en ook nog eens heel fijn om te dragen. Wat wil je nog meer!

Panache BH’s zijn verkrijgbaar in cup D tot en met cup K. De omvangsmaten lopen van 60 tot en met omvang 90. In het assortiment vind je voorgevormde, gladde of mooie kanten Panache BH's. Uiteraard met bijpassende slips, strings of shorts. Onze bestseller bij Panache lingerie is de Panache Envy BH. Werkelijk een top BH van prachtig kant die ook bij de allergrootste cup heel stevig zit. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! Ieder seizoen komt de Envy in een leuke kleur.

Zoals bijna ieder lingeriemerk heeft Panache ook een collectie sport BH’s met en zonder beugel. Onze beste verkocht sportBH op dit moment!

Panache Lingerie

Bij Farfallina vind je online een uitgebreide collectie van Panache Lingerie. Een super leuk merk uit de UK.  Wil je Panache lingerie liever met eigen ogen zien, voelen en passen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Rosmalen. Naast Panache lingerie vind je bij Farfallina ook een waanzinnige collectie van Panache badmode. Voor de grote maten heeft Panache Lingerie ook een heel leuk aanbod onder de naam Sculptress. Zo zie je maar dat er bij Panache Lingerie aan iedere vrouw wordt gedacht met- of zonder rondingen!