menu

Panache sport bh in grote cupmaten D t/m J

De sportbh’s van Panache zijn al jaren favoriet door de mooie pasvorm en super goede steun. Voor iedere sport kan een sportbeha van Panache worden aangetrokken. Bij hardlopers en high impact sporten is deze sport bh erg populair. Shop je Panache sport bh bij Farfallina en ervaar de geweldige ondersteuning!

Sorteer op

Panache sport bh

De Panache sport bh’s zijn zo ontworpen dat het schudden van borsten tot 83% wordt verminderd. Tijdens alle actieve sporten heb je dus geen last meer van gewiebel en geschud. Met de Panache sport bh krijgen je borsten echt wat ze verdienen. De sport bh’s zijn voorzien van een racerback en is verkrijgbaar vanaf omvang 60 en tot en met cup H. De Panache sport bh is verkrijgbaar in neutrale kleuren, maar ook in hippe, kleurrijke varianten.

Voorgevormde sport bh

Alle sport bh’s van Panache zijn voorzien van voorgevormde cups. De siliconen huls is tussen de stoflagen verwerkt van de voorgevormde sport bh. Zo hebben de sport bh’s een hoog draagcomfort en veroorzaken ze geen irritaties of schuren. Panache heeft ervoor gezorgd dat de voorgevormde sport bh van stevig materiaal is en goede ondersteuning bieden, zonder coupenaden te gebruiken. Zo zijn je borsten mooi gevormd en heb je geen zichtbare naden. Verder is de voorgevormde sport bh breed en het decolleté hoog, zodat er een gelijkmatige drukverdeling ontstaat.

Sport bh Panache

Panache bestaat al sinds 1982 en is ondertussen uitgegroeid tot een mondiale speler. Sport bh’s van Panache zijn speciaal ontworpen voor doorzetters. Doordat de sport bh’s Panache zijn voorgevormd en een padding hebben zijn de tepels dus niet zichtbaar. Ook is de bh voorzien van brede schouderbanden die voor stabiliteit en drukverdeling zorgen. Zoek je een goede sport bh? Dan zit je dus bij Panache goed. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.