menu

Rosa Faia badmode

Vrouwelijk, elegant en tijdloos. Daar staat de badmode van Rosa Faia bekend om. Als specialist van lingerie en badmode hecht Rosa Faia grote waarde aan de perfecte pasvorm. Ook aan de vrouw met een grotere cupmaat is gedacht. Bij Farfallina bestel je een Rosa Faia bikini zelfs in cupmaat I.

Sorteer op

Rosa Faia badmode

Badmode van Rosa Faia is gemaakt voor de sophisticated woman. Rosa Faia badmode maakt gebruik van luxe stoffen en de verschillende pasvormen zijn weggelegd voor het grote publiek. Opvallend zijn de mix & match collecties van Rosa Faia badmode, zo creëer je de perfecte beachlook. De collectie van Rosa Faia badmode loopt bij Farfallina van cupmaat B tot en met H en confectiemaat 36 tot en met 46.

Rosa Faia badpak zit als een tweede huid!

Een Rosa Faia badpak laat je lichaam stralen en zijn ook nog eens functioneel. Je kunt kiezen voor een wat sexier decolleté of een ronde hals. Badpakken van Rosa Faia zijn er met beugel of zonder beugel maar dan zit er een padding in. Farfallina biedt een uitgebreide collectie badpakken van Rosa Faia in alle maten en in grote cupmaten.

Rosa Faia badmode 2024

Voor 2024 zien we weer een schitterende collectie met voor ieder wat wils. Tropische printjes in lekkere felle kleuren maar ook zeker in wat minder opvallende kleuren. Al met al een rijke collectie waarmee je je zeker in je element zal voelen aan het strand of aan het zwembad. Rosa Faia badmode biedt ook leuke bijpassende strandmode met hippe details. De collectie van Rosa Faia badmode is voor 2024 op en top vrouwelijk.

Rosa Faia shoppen in Rosmalen?

Shop je Rosa Faia badmode bij Farfallina online of kom gezellig langs in onze winkel. Kijk ook eens bij Anita Badmode het zusje van Rosa Faia. En zoek je een BH van Rosa Faia lingerie? Ook daat hebben we een uitgebreide collectie van en wel tot en met cupmaat J.