menu

Badpak voor grote (cup) maat

Draag je liever een badpak dan een bikini? Wees gerust, dat snappen we. Een dames badpak is wat minder bloot, voelt vrijer, kleedt mooi af en laat je vrouwelijke contouren beter tot hun recht komen. In elegant zwart of juist met vrolijke kleurtjes: bij Farfallina slaag je altijd. Voor 2024 hebben we weer de allermooiste badpakken bij onze favoriete merken uitgezocht. En uiteraard heel veel badpakken met een grote cupmaat.

Sorteer op

Badpak dames

Ik denk dat heel veel vrouwen blij ga maken met het laatste fashion-nieuws: het dames badpak is helemaal terug van weggeweest! Afgelopen zomer zag je al veel leuke, jonge meiden die hun bikini hadden verruild voor een one piece. De tijd dat een badpak dames ‘suf’ of ‘iets voor oudere vrouwen’ was, is dus definitief voorbij. En ook deze zomer ben je helemaal fashionable als je in een badpak naar het strand of het zwembad gaat!

Badpak grote maat

Ik moet zeggen: ik ben blij met deze trend. Want zeker als je een grotere maat hebt, heeft een badpak toch wel een aantal voordelen ten opzichte van een bikini. Het kleedt mooi af, zonder storende vetjes en rolletjes. Absoluut fantastisch zijn de badpakken grote maat van het Duitse merk Anita  en Rosa Faia. Die zijn zo gemaakt dat ze een corrigerend effect hebben. Sommige hebben een shape functie die met name je buik platter maakt, andere geven rondom support zodat je hele buik, rug en taille zone slanker lijkt. Ideaal toch? Naast die slimme versteviging, gaan de ontwerpers ook super slim om met draping. Trek maar eens zo’n badpak aan: je ziet direct dat de stof is gerimpeld en geplooid op precies de juiste plaatsen. En door te werken met donkerblauwe of zwarte accenten, kleedt elk badpak perfect af. Je ziet er niks van, maar al die slimme foefjes zijn wel het geheim dat een corrigerend badpak in een grote maat zo populair maakt.

Badpak grote cupmaat

Bij Farfallina vind je een grote collectie badpakken in een grote cupmaat. Dit begint bij cup B en eindigt bij cup J en ook in de plussize maten. Dit seizoen zie je badpakken met vrolijke bloemenprints, grafische prints in zwart-wit en ook mooie effen kleuren in kobaltblauw en koraalroze. De nieuwe Lycra Xtra Life vezels van de badpakken zijn prima bestand tegen chloorwater en zonnebrandcrème. De stof behoudt dus lang haar pasvorm en vormbestendigheid, hoe vaak je ook gaat zwemmen. Tip: spoel je badpak na het dragen even goed uit in lauwwarm water. En hang je badpak, ook op vakantie, niet in de volle zon te drogen. Dan heb je er extra lang plezier van!