Plussize bh 's vanaf omvangsmaat 90

Onze stevige beha’s met een grote omvangsmaat (vanaf omvangsmaat 90 en van cupmaat B tot en met K) zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Oók onze plussize lingerie is stijlvol en elegant. Weet je niet zeker welke maat je moet hebben? Bel ons even voor een telefonisch advies of maak een afspraak voor een pasadvies in onze showroom.

Plussize lingerie

Wij hebben voor iedere cupmaat en omvang de juiste lingerie. Het maakt niet uit welke maat je hebt, het is erg belangrijk dat je plussize lingerie de juiste maat is en goed zit. Dit is beter voor je borsten en hierdoor voel je je vaak ook mooier. Onze plussize lingerie is zeker niet saai, ook voor de grote maten hebben wij prachtige lingerie. Je vindt hier plussize lingerie in de vorm van t-shirt bh’s, voorgevormde bh’s maar ook balconet, en sport bh’s en meer. Met bijpassende ondermode. Onze plussize lingerie is onder andere van de bekende merken Anita, Elomi, Fantasie, Freya en Panache.

Groten maten bh

Het is van groot belang dat je borsten de juiste ondersteuning krijgen, welke maat ze ook hebben. Maar wij weten erg goed dat het af en toe lastig is om een grote maten bh te vinden, die nog eens perfect aansluit, mooi is, goede kwaliteit heeft en goede ondersteuning biedt, maar óók nog eens te betalen is. Wij helpen je graag om je lekker en zelfverzekerd te voelen. Het is van belang dat een grote maten bh een grotere bovenwijdte hebben, zodat ze goed aansluiten bij de borsten en geen drukplekken gaan veroorzaken. Veel plussize lingerie is bij de naden vlak afgewerkt en soms afgewerkt met een laagje katoen. Zo sluit de grote maten bh goed aan, die mooi zijn, krijg je een hoog draagcomfort en is het lekker zacht aan je huid.

Plussize bh

Of je nu een setje zoekt voor dagelijks gebruik, voor tijdens het sporten of juist een spannende plussize bh, bij Farfallina vind je het allemaal. Onze plussize bh’s zijn voorzien van verschillende soorten schouderbandjes, die de juiste ondersteuning bieden zodat je nek en schouders worden ontlast. Bij iedere plussize bh is passende ondermode te vinden, zelfs soms indien gewenst met een corrigerende functie. Wij willen vooral dat je de juiste plussize bh voor jouw maat vindt en je je hier mooi in voelt. Twijfel je over je maat? Dan mag je ons altijd bellen of langs komen in onze winkel in Rosmalen. Dan vinden we samen de juiste plussize lingerie voor je.