menu

High neck bikini's in grote cupmaten

Met een high neck bikini top maak je de blits deze zomer. De high neck tops zijn er in allerlei varianten, van sexy tot sportief. Het voordeel van een high neck bikini is dat je decolleté niet zichtbaar is en de top je een comfortabel gevoel geeft.

Sorteer op

High neck bikini

De high neck bikini heeft zoals de naam het al zegt een hoge hals. De bikini staat ook bekend als crop top bikini. Een high neck bikini biedt maximale ondersteuning en sluit de borst mooi af.  Door de hoge sluiting van de bikini heeft deze een liftend effect. Vooral Freya staat bekend om de high neck bikini’s. Je kunt de high neck bikini met verschillende soorten broekjes combineren, zo creëer je met een high waist bikinislip een klassieke look, maar de high neck bikini is ook erg sportief.

High neck bikinitop

De high neck bikinitop is sportief, modebewust en tegelijkertijd ook sexy. Hij is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo hebben we effen high neck bikinitops maar ook tops met leuke prints en details. Zo hebben we high neck bikinitops die tot de hals uit dezelfde stof bestaat, of voorzien van een bandeautop aangevuld met gaas of kant. De high neck bikinitop is geschikt voor alle maten, aangezien deze de juiste ondersteuning biedt.

Hoge nek bikini

De hoge nek bikini bedekt je decolleté, is handig voor tijdens het sporten, maar biedt ook de juiste ondersteuning op het strand. Ook worden je bovenarmen en schouders geaccentueerd met een hoge nek bikini. De hoge nek bikini is ook leuk te combineren met leuke short of een van onze pareo’s. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over een verbrand decolleté, want de hoge nek bikini beschermt je hiertegen. En je hoeft je geen zorgen te maken dat je borsten uit je topje floepen.